Кандидатът за кмет на Пловдив от коалицията Съединени за Пловдив Славчо

...
Кандидатът за кмет на Пловдив от коалицията Съединени за Пловдив Славчо
Коментари Харесай

Нямам договорки с Костадин Димитров, няма да ставам председател на ОбС

Кандидатът за кмет на Пловдив от обединението " Съединени за Пловдив " Славчо Атанасов се почувства задължен да обясни подадената ръка на определения към този момент нов кмет Костадин Димитров малко преди балотажа. Ето какво написа неосъщественият кмет във Фейсбук:

Скъпи другари,

Чета разнообразни спекулации по медиите, че ще ставам ръководител на Общинския съвет.

Ясно и изрично декларирам, че това не дава отговор на истината. Аз ще продължа да работя за Пловдив и ще пазя ползите на пловдивчани като общински консултант, тъй като считам, че по този начин ще бъда оптимално потребен с административния и управнически опит, който имам.

На балотажа поддържах Костадин Димитров без никакви сделки и изцяло безкористно, тъй като съм уверен, че би трябвало да се дава път на по-младите, само че и потвърдили с опит своите качества политици. А той получи над 15 000 гласа повече от партийната си листа, което е чист мажоритарен избор. И аз почитам всеки, който успее да реализира подобен персонален резултат, изключително в днешните политически условия.

В Общинския съвет оставам отворен към всички пловдивчани, както е било постоянно. Няма да върна никой, който потърси помощ или подпомагане за решаването на някакъв проблем.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР